DESPRE NOI

Pentru că iubim natura la ea acasa, ne-am gândit să-i facem loc în viața noastră. Acesta este motivul pentru care Asociația Oxigen este o organizație unică, non-profit destinată promovării spiritului ecologic și sensibilizării populației în problemele de mediu.

Noi cei de la Asociația Oxigen credem că o astfel de viziune poate deveni reală numai dacă TU ai toate resursele necesare și credința într-un mod de viață mai oxigenat. Te incurajăm și te susținem în asumarea activă și responsabilă a rolului de promotor al schimbării pozitive și durabile la nivel cultural și educativ.

pentru ca iubim natura acasă Acasă 24132092 1604028642987791 5365295917129596466 o

ACTIVITĂȚI

5 MARI DIRECȚII

• promovarea turismului ecologic, ca o experiență sigură și durabilă;
  • respectarea interesului cu privire la protecția mediului înconjurător, calitatea vieții și acordarea unei atenții deosebite ariilor protejate ocrotite de lege;
  • remarcarea și igienizarea traseelor montane;
  • regenerarea resurselor naturale;
  • acțiuni specifice, precum plantarea de copaci
acasă Acasă 23798962 1728700927161836 1257174217 o1

NATURA ARE NEVOIE DE OXIGEN*

*CHIAR TREBUIE S-O MAI SPUNEM?

În ultimii ani am continuat să ne implicăm în proiecte faine, despre care putem povesti 1001 de nopți. Campanii de amenajare trasee montane, refugii și panouri informative, replantări de copaci, zâmbete, muncă în echipă, gratitudine față de natură.

O zi petrecută în natură înseamnă o experiență de neuitat și o amintire de povestit.

acasă Acasă 23828565 1728701983828397 815866484 o1

IMPLICĂ-TE!

DRUMUL DE LA PASIUNE LA ACȚIUNE

Credem că alegerea de a face ceva în plus ne aparține, iar aceasta va conta pe viitor în autoevaluarea fiecăruia dintre noi.

Implicarea într-un O.N.G., voluntariatul, stagiile de practică, workshop-urile de perfecționare – toate te vor ajuta să-ți definești pasiunile și să-ți pregătești drumul vieții.